UPTIMEROBOT

Veelgestelde vragen

Zijn de kinderbedden gemaakt van 100% massief hout?

Ja, de kinderbedden, hoogslapers en peuterbedden zijn zeer solide en vervaardigd van 100% massief grenenhout. De bedden worden in prachtig dekkend wit afgeleverd. De houtstructuur is nog zichtbaar (fijne nerven) en vertegenwoordigt het mooie natuurproduct hout. Hout is een levend product wat "werkt". Op termijn zullen kleurverschillen zoals zichtbare noesten kunnen ontstaan. Echter is hout prima te onderhouden in tegenstelling tot MDF.

Wij onderscheiden ons sterk van andere aanbieders zoals IKEA, Beter Bed en Leen Bakker die enkel glad gefineerd MDF aanbieden (Medium-Density Fireboard: ofwel samengeperst zaagsel). geen MDF


MDF materiaal dat erg breekbaar is en allesbehalve stabiel bij de verbindingspunten past om deze redenen niet in ons productassortiment. Wij geloven in kwaliteit en duurzaamheid.


Hoeveel bedragen de verzendkosten?

Dat is 34,95 euro en blijft gelijk ongeacht het aantal bestelde bedden of evt. bijbestelde matrassen, textiel etc. (bezorging geldt voor geheel Nederland). De gemiddelde levertijd is 3 tot 5 werkdagen.

De verzendkosten naar België bedragen 49,95 ongeacht het aantal bestelde bedden of evt. bijbestelde matrassen, textiel etc. De gemiddelde levertijd is 3 tot 5 werkdagen.

 

Kan mijn bestelling ook afgehaald worden?

Dat kan, onze showroom is gevestigd in Veenendaal, mooi centraal gelegen in Midden-Nederland. U vindt de openingstijden en locatie op de afhaalpagina.